Activiteiten
Woej en leefstijlcoach helpen buurtbewoners

Bij Woej-wijkcentrum de Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg, is het streven om mensen gezondere keuzes te laten maken. Dit in samenwerking met leefstijlcoach Riccardo D’Andolfi. Beide partijen organiseren op donderdag 17 september een informatiebijeenkomst, aanvang 10.00 uur. Hier zullen de beginselen van een gezonde leefstijl worden toegelicht en worden vragen van buurtbewoners beantwoord.

Want het  is voor veel mensen een enorme uitdaging om dit te realiseren. Want, waar begin je? En wat hoort er allemaal bij een gezonde leefstijl. Leefstijlcoach Riccardo D’Andolfi geeft antwoord op deze vragen. Hij is een erkende leefstijlcoach en heeft als missie zoveel mogelijk mensen naar een gezonde leefstijl te begeleiden. Een streng dieet, heel veel sporten, jezelf beperken is zeker niet het uitgangspunt. Wel het geleidelijk aan veranderen van vastgeroeste ongezonde gewoontes. Geen wekelijkse broodjes kroket en chocolade meer. Variatie in het aanbod en een met groente en fruit gevuld buurtkoelkast zijn stapjes in een gezondere richting.

Een gezonde leefstijl voor jezelf creëren kost tijd, doorzettingsvermogen en andere keuzes maken. Uit de ervaring blijkt dat dit proces makkelijker wordt als je dit in een groep doet met gelijkgestemden.  Tijdens de bijeenkomst wordt er ook info gegeven over de leefstijlcursus. Een kosteloze begeleiding naar een gezonde leefstijl voor buurtbewoners.

Wilt u de bijeenkomst op 17 september van 10:00 tot 11:30 uur bijwonen in Woej de Groene Loper? Stuur dan een mail naar de-gezondegroeneloper@de-leefstijlcoach.nl en meld u aan. Er is beperkt plek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter