Gelukkige gezichten in de Dekkershoeve, tegenover Molen de Vlieger in Polder Essesteyn. ,,Vrijdag is het zover! We gaan weer van start met het oude vertrouwde Biologische Buffet! Elke maand op een vrijdag een buffet vol (h)eerlijkheden. Er passen nu in de zaal een beperkt aantal tafels, reserveer dus op tijd!

Het menu voor vrijdag 11 september: Pompoensoep; Hartige scone met kruidenkaas; Salade van wortel, witte kool, kokos en pinda’s; Maisragout; Rundstoofvlees met druiven; Portobello paddetoelen met knoflook en witte wijn; Ratatouille; Basmatirijst; Rozemarijn aardappeltjes uit de oven; Appel-peer kruimeltaart met walnoten.

De drankjes zijn bij de prijs niet inbegrepen. De prijs voor volwassenen is €29,50. De kinderprijs gaat per levensjaar: voor een kind van 1 jaar betaal je €1, tot en met een kind van 11 jaar, daarvoor betaal je € 11. Vanaf 12 jaar oud rekenen we de volwassenenprijs. Je kunt vanaf 18.00 uur reserveren om met het buffet te starten. Opgeven kan via  info@dekkershoeve.nl of telefonisch: 070 – 387 7454.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter