Activiteiten
Kaarten maken voor eenzame inwoners

Woej en SenW zetten zich tijdens de Week tegen Eenzaamheid, die van 1 tot en met 8 oktober wordt gehouden,  samen in om mensen die eenzaam zijn een zelfgemaakt kaartje te sturen. Woej en SenW starten een project waarbij kaarten worden gemaakt en verstuurd naar inwoners uit de gemeente Leidschendam – Voorburg die wel een kaartje kunnen gebruiken.

Tijdens de Kidsclub en de Jonge Helden chillavond gaan de kinderen en jongeren aan de slag om mooie ansichtkaarten te maken. Door middel van eigen creativiteit voorzien zij de kaarten van mooie teksten en tekeningen. De kinderen en jongeren kunnen de kaarten sturen naar iemand die zij zelf kennen. Ook worden de kaarten gestuurd naar inwoners die (mede door corona) een soms geïsoleerd leven leiden. Kent u of bent u iemand die ook graag een kaartje ontvangt? Stuur dan voor 1 oktober naam en adresgegevens naar jongehelden@woej.nl en u ontvangt in oktober een kaartje op de mat waar de kinderen en jongeren hun best op hebben gedaan.

Kent u, of bent u iemand die graag hulp wil inschakelen tegen eenzaamheid? Dan kunt u altijd contact opnemen met het sociaal servicepunt door te bellen naar 070 – 205 7000 of door te mailen naar info@sociaalservicepunt.nl Een kijkje nemen op de website kan ook: www.sociaalservicepunt.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter