Nieuws
Drie toppertjes in Kakafonie

Wederom drie gasten in de uitzending vandaag van Kakafonie op omroep Midvliet FM. De Haagse zanger Peter van der Plas is de eerste. Hij komt om 12:30 uur naar de studio van Midvliet om zijn nieuwe single ‘Het is te laat’ te laten horen. Dit is een nummer waar veel mensen zich in zullen herkennen: je doet veel voor iemand maar die gene waardeert het pas wanneer het te laat is.

Nummer twee is Johan Rensen. Hij maakt kort na 13.00 uur zijn opwachting met de nieuwe single ‘Niemand kon mijn ogen lezen’. Zanger/presentator Johan Rensen (1992) groeide op in Den Haag maar verhuisde in 2007 naar Zoetermeer. In 2010 kwam de interesse in de muziek. Een eerste optreden volgde in 2014. Hierna volgde een periode van 4,5 jaar voordat Johan ontdekt werd bij een karaokeavond. Optredens in kroegen en cafés leidden in 2019 tot een theateroptreden voor een volle zaal.

Kevin Village is om 13.35 te gast met de nieuwe single ‘Zomer in Zoutelande’. Kevin staat bekend om zijn kwaliteitsmuziek. Zijn laatste cd-single ‘Louise’ werd ook opgepakt in Australië, Spanje, Engeland en Portugal. Hij heeft diverse tv-optredens gedaan zoals bij Tineke, in Los Vast, en bij Op Volle Toeren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter