Nieuws
Voorburgs duo te gast in Kakafonie

Leuke gasten vandaag in het programma Kakafonie op Midvliet FM. Om 12:30 uur komen Jason Gilbert en Shirley Taylor naar de studio. Het duo Shirley & Jason uit Voorburg heeft de eerste eigen single uitgebracht. Wat doe je als muzikant in coronatijd? Stilzitten en wachten op een optreden dat er door de maatregelen wellicht niet komt? Toch af en toe een optreden. Soms speciaal voor de ouderen en de zorg, waar je heel veel mooie en lieve reacties ontvangt. Soms een tuin-/straatfeest met gepaste afstand maar met heel veel sfeer.

Het is niet makkelijk in deze tijd. Dus moet je creatief worden en juist dat doen wat nodig is om de volgende stap te zetten in de muziekindustrie. En dit heeft het zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert uit Voorburg gedaan. Ze hebben de tijd genomen om aan de slag te gaan met het schrijven van eigen repertoire. Juist nu kwam er heel veel inspiratie naar boven en was het schrijven van hun eerste single samen snel een feit. De single ‘Ja, Jij’ is een pakkend nummer met een fijn zomerse melodie waarin zij beschrijven hoe hun allereerste ontmoeting was, hoe het begin van hun relatie ontstond. Zo’n eerste gevoel waarbij je weet dat alles goed zit. Het begin van iets moois, Het begin van iets oneindigs.

Om 13:15 uur is Ben Cramer te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe singles  ‘Voordat je gaat’  en het duet met Dries Roelvink ‘Vrienden voor het leven’ . ‘Voordat je gaat’ is een verrassende song waarin men goed kan horen dat zijn stem nog altijd in topvorm is.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter