Activiteiten
Zomerprogramma voor kinderen

In de zomervakantie kunnen kinderen uit Leidschendam-Voorburg en Stompwijk meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Zes weken lang, tussen 15 juli en 23 augustus, organiseren de buurtcoaches van SenW sportieve en creatieve activiteiten.

Voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar is er van alles te doen. Het aanbod is zowel sportief als creatief en cultureel. Kinderen kunnen bewegen, sporten, dansen, bezig zijn met dingen maken en bouwen en er zijn wateractiviteiten. Ze kunnen meedoen aan onder andere Musical workshop, Olympic Playground, Dagje op de boerderij, Kleutergym, Roofvogelshow, Mee naar zee, Verzorgingspakketje maken, Levend Stratego, Pleinsport, Baseball Clinic, Henna Workshop, Buurtkids, Peuterdans, Waterspektakel, Sportspeeltuin, Breakdance, Huttenbouwen, Ponypret, Model voor een dag, Vliet Clean Sup, Beweegkriebels festival, Koken uit de moestuin en nog meer.

,,We hebben een mooi programma met heel veel leuke events samengesteld. Het is gaaf dat we zoveel en allemaal verschillende dingen kunnen aanbieden. Onze buurtcoaches kijken ernaar uit om zo veel mogelijk kinderen te verwelkomen bij de activiteiten. We hopen ze een plezierige zomer te geven, dat moet wel lukken!”, aldus Martijn de Zoete, buurtcoach coördinator bij SenW.

De evenementen vinden plaats op diverse locaties als SenW Leidschendam, Het Danskantoor, Playground Prinsenhof, Boerderij Berg, Playground Corbulopark, Stichting Groen en Geluk, Zo Tofff, Het Tolveld, Jan Mulderveld, HSV Catch, Leidschendamse Speeltuin, Landgoed Dorrepaal, Gymzaal de Cascade, Stompwijk’92, IKEC de Waterlelie, Skatepark Noordsingel, SenW Voorburg, Manege Hestar, Scouting Hubertes-Brandaan en Hoeve Essesteijn.

Voor alle activiteiten zie https://www.senw-lv.nl/evenementen/ Om mee te kunnen doen moeten kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: http://senw-lv.nl/evenementen(illustratieve foto)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter