Nieuws
Bouwplan Damlaan Leidschendam ter inzage

B&W hebben groen licht gegeven voor de bouw van 49 appartementen, drie commerciële ruimten en vier ééngezinswoningen Damlaan 38-40; de plek van het voormalige postkantoor en de PTT-nummercentrale. Dit ook al is het bouwplan op punten in strijd met de beheersverordening/het oude bestemmingsplan Damcentrum.

B&W hebben de stukken nu ter inzage gelegd. Eenieder kan tot 29 augustus bezwaar maken (zienswijze indienen). Na behandeling daarvan moet de gemeenteraad nog een verklaring van geen bezwaar afgeven voor het bouwproject.

Van de 49 appartementen komen er 31 aan de Damlaan, 18 in de steeg tussen het bouwproject en het Veur Theater. In die steeg komen ook de drie commerciële ruimten. In de Rijnlandstraat komen de vier ééngezinswoningen. De bewoners gaan parkeren op het binnenterrein. Daar komt ook een parkeerkelder.

De toegang tot de appartementen komt aan de Damlaan. Via galerijen en inpandige gangen worden de appartementen bereikbaar. Voordat de parkeerkelder gegraven wordt moet er ter plekke wel archeologisch onderzoek plaats vinden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter