Nieuws
VCC plaatst zich voor play-offs

Voorburg CC heeft zich geplaatst voor de Kampioenspoule; de play-offs voor het Nederlands cricketkampioenschap. De play-offs gaan op 4 augustus van start.

Op het bowlen en fielden van het al geplaatste VCC was tegen Hermes DVS niet zo veel aan te merken, maar battend liet het team uit Voorburg het afweten. Hermes won de toss en ging in een matig tempo naar 193 all out, waarbij Chris Klijnhans topscorer werd met 48. Er waren vier VCC-bowlers met ieder twee wickets. Pacer Ryan Klein bowlde nu als offspinner en deed dat verdienstelijk. Hij had zelfs meer verdiend dan de twee wickets die hij op zijn naam kreeg.

Nog geen vier runs per over maken op een supersnel veld, dat mocht geen problemen opleveren. Daniel Doyle pakte echter voor Hermes DVS een geweldige vang (Levitt) aan de square leg boundary. Toen ook de topbats Gavin Kaplan en Noah Croes (18) hun wicket verloren, begon het er zonnig uit te zien voor de Schiedammers. Dat na topscorer Ryan Klein (35) nummer 10 Mees van Vliet (27) met de op een na hoogste score van het veld kwam, sprak boekdelen. De winst ging dan ook verdiend naar het Schiedamse vechtersteam, dat met beperkte inbreng van buitenaf een aanwinst is gebleken voor de Topklasse.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter