Nieuws
U zegt het maar: Altijd al iets willen betekenen voor een ander?

‘Bij Buddy Netwerk koppelen we ruim 35 jaar mensen elkaar voor een betekenisvol 1-op-1 contact. Met de speciale Zomer Buddy zijn we op zoek naar mensen die zich 3 maanden in bijvoorbeeld de zomer of herfst periode willen inzetten als Buddy. Als Zomer Buddy help je niet alleen een kwetsbaar maatje een stapje vooruit, maar krijg je er ook veel voor terug! Energie, plezier, nieuwe perspectieven en mooie gesprekken: als Zomer Buddy kan dit allemaal! Je hebt door middel van een betekenisvol 1-op-1 contact écht de kans iets te betekenen voor een kwetsbaar maatje. Dit kan iemand zijn met gevoelens van eenzaamheid, een chronische ziekte of beginnende dementie. Een Buddy helpt een stapje vooruit op sociaal, mentaal en vitaal vlak door bijvoorbeeld iemands sociale netwerk te vergroten of om een oude hobby op te pakken. Als Zomer Buddy ga je in een contact van 3 maanden ontdekken wat jullie samen leuk vinden om te doen.

Ga bijvoorbeeld samen een ijsje eten bij de Sluisjes, drink een kop koffie buiten de deur of geniet met elkaar van een mooie wandeling in de natuur. Buddy Netwerk zoekt voor iedereen de perfecte ‘match’! Samen met jouw maatje kijk je wat mogelijk is en wanneer het jullie uitkomt om af te spreken.

Ook als je zelf gevoelens van eenzaamheid kent, is het juist als Zomer Buddy een mooie kans om mensen te leren kennen en elkaars leefwereld te vergroten!

We komen graag met je in contact. Dit kan via info@buddynetwerk.nl of 070 364 9500′.

(Tessa Kennepohl)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter