Nieuws
Miniso en Madame Coco in de Mall

De winkelketen Miniso, bekend om zijn opvallende gadgets en schattige designs, heeft haar deuren geopend in de Mall. Miniso biedt een breed assortiment aan kleurrijke artikelen zoals elektronica, speelgoed, cosmetica en meer. Met ruim 4600 winkels in 89 landen is Miniso een van de snelst groeiende internationale winkelketens ter wereld. De opening trok lange rijen fans. ,,De Mall is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland en daardoor de perfecte match voor Miniso. De Mall heeft een steady aanloop van traffic, het maakt niet uit wat voor weer het is, we zien elke dag nieuwe klanten. Miniso is zeer tevreden met het nieuwe filiaal’’, aldus Miniso.

Madame Coco, het van oorsprong Turkse woningdecoratie-merk, heeft zijn eerste vestiging in Nederland geopend in de Mall. ,,Als pionier in woningtextiel en decoratie hebben we gekozen voor het grootste en meest prestigieuze winkelcentrum van de regio om hoge bezoekersaantallen te garanderen. De Mall biedt een diverse selectie van exclusieve merken die naadloos aansluiten bij Madame Coco. Het biedt een ideaal platform voor ons productassortiment, waardoor Madame Coco kan schitteren’’, aldus Madame Coco.

Rituals en Nike hebben beiden hun zaken in de Mall vergroot.

De Mall heeft in het eerste half jaar 4,2 procent meer bezoekers getrokken dan vorig jaar, zo heeft de directie bekend gemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter