Veurs Lyceum Leidschendam, Sint-Maartenscollege Voorburg en Dalton college Voorburg krijgen een HAPPY schoolkantine van STAPFOODS, gespecialiseerd in gezond cateren. De drie scholen vallen onder de scholengroep Spinoza.
Bestuurder Peter Lamers: ,,Wij willen we voor onze leerlingen en collega’s een stimulerende en veilige leeromgeving. Hierbij hoort ook gezonde voeding. De school moet een plek zijn waar leerlingen en docenten het fijn vinden om samen te komen, een plek waar zij zich thuis voelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat STAPFOODS daar met zijn HAPPY cateringconcept aan bijdraagt.’’
Marco van Stappershoef, directeur STAPFOODS: ,,Wij dragen graag bij aan een structureel gezondere omgeving voor jongeren. STAPFOODS werkt daartoe nauw samen met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht). Leerlingen ontmoeten elkaar in een sfeervolle omgeving, waar wij op een aansprekende manier verantwoord eten en drinken stimuleren. ‘Food met impact’, want gezond en lekker eten maakt je blij en vitaal. We hebben contacten met lokale leveranciers, onder wie Van Rijn Culinair en Bakkerij Frans de Groot. Daardoor krijgen leerlingen en docenten het beste van het beste. Leerlingen krijgen zo meer kans om gezonde eetgewoontes en een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Daar word je ‘happy’ van.’’ (foto STAPFOODS)