Nieuws
Provincie wacht af

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben nog steeds geen helderheid of de door hen ingediende zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan Vlietland-Noord (bouw 222 recreatiewoningen) leidt tot aanpassing van het plan. De zienswijze werd ruim een jaar geleden bij de gemeente Leidschendam-Voorburg neergelegd.

‘De provincie heeft vanuit haar ruimtelijke ordenings verantwoordelijkheid een zienswijze ingediend op het ontwerp Bestemmingsplan. Het College van B&W van Leidschendam-Voorburg zal als onderdeel van het proces van het bestemmingsplan deze zienswijze beoordelen en aangeven of de zienswijze leidt tot aanpassingen (zoals het college dat met alle zienswijzen doet). De provincie wacht die reactie af. Ambtelijk heeft hier al wel contact over plaatsgevonden’, aldus een zegsman van de provincie.

Gedeputeerde Staten hekelden begin dit jaar in een open brief beweringen van B&W dat de provincie zou ingrijpen als de gemeenteraad niet met de bouwplannen zou instemmen. In die brief werd ook verwezen naar de zienswijze.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter