Nieuws
Dragnodon: nieuwe boek van Voorburgse

Op vrijdag 9 februari verschijnt het boek Dragnodon – Het land der draken van de Voorburgse schrijfster N.A. Draaijer. Het land van Dragnodon is dan ook ontstaan door de dromen die ze zelf als tiener had, zoals de magische madelieven, de jaguar slaapkamer en het diertje dat een kruising tussen een bever en pinguïn is. De personages zijn een mix van haar dromen en ervaringen tijdens haar opleiding in de dierenverzorging. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Laenta en Henk besluiten beiden een vreemd diertje te tekenen, dat die nacht in hun dromen rondzwierf. Ze hebben geen idee dat hierdoor een doodgewone dag in een groot avontuur zal veranderen. Voordat ze het weten, zijn ze op de vlucht voor een woeste draak, in een land dat ze geen van beiden kennen. Tijdens hun zoektocht naar huis ontmoeten ze de vreemdste diersoorten en ontstaan er hechte vriendschappen, maar is iedereen wel wie hij lijkt te zijn.

A. Draaijer heeft een opleiding in de dierenverzorging gevolgd. De vele individuele karakters van de dieren heeft haar aangezet tot het schrijven van leuke korte verhalen over verzonnen avonturen, die de dieren beleefden. Ze ontdekte hierin haar passie voor het schrijven en is begonnen aan een, voor haar, groot avontuur: het creëren van het land Dragnodon.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter