Nieuws
VCC verslikt zich bijna in Sparta: 217-190

VCC heeft zich in Capelle bijna verslikt in de nummer voorlaatst, Sparta. VCC werd ingestuurd door de Capellenaren en maakte 217 runs. Bij een stand van 66 voor vijf leek de race gelopen, maar dankzij 84 runs van Scheepers kwam Sparta (190) nog griezelig dichtbij.

Michael Levitt liet een bal gaan die de top van zijn offstump raakte. Cedric de Lange maakte een knappe 50. Samen met Gavin Kaplan boetseerde de 17-jarige lefthander een partnership van 116 runs voor het tweede wicket. Kaplan, die werd gemist op een persoonlijke score van negen runs, behield zijn rust en was wederom zeer belangrijk voor zijn team. Dankzij zijn 107 runs werd het fundament gelegd voor een score van rond de 250 runs. Slordigheden tegen het einde leidden er echter toe dat VCC voor 217 all out was. Cameron Fraser nam 5 voor 45.

Bij 58/4 en 66/5 leek Sparta in de touwen te hangen. Juandre Scheepers echter nam de rol van ‘anchor man’ op zich en maakte een fantastische 84. Toen Michael Levitt zijn derde vang pakte en daarmee Scheepers naar de kant verwees, wat het verzet van Saprat eindelijk gebroken en kwmam VCC met de schrik vrij. Gavin Kaplan nam vier wickets en verder vielen de goede prestaties op van de ‘eigen kweek’ van VCC: Alejo Nota 2-29, Floris de Lange 2-13. (foto Catch of the Day)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter