Activiteiten
Reüniefeest Voorburgse voetbalwereld

Op zaterdag 23 november vindt in Arc Avenue, de evenementenlocatie van Dave Fisser, een reüniefeest plaats van en voor de Voorburgse voetbalwereld. Eenieder die op de een of andere manier actief is geweest bij of voor Devjo, Forum Sport, SV Voorburg, VSV Tonegido of VV Wilhelmus is van harte welkom. Aanvang 19.00 uur. Kaarten kosten 15 euro (voorverkoop, vóór 1 oktober), 20 euro normaliter.

De reünie is een initiatief van voormalig SV Voorburg-speler en oud-Tonegido voorzitter Peter Grötzinger, en Dave Fisser. Eerstgenoemde heeft een grote groep oud-topspelers van de Voorburgse voetbalclubs bijeen gebracht. Die zullen ook bij de reünie aanwezig zijn. Op de reünie worden beelden getoond van gespeelde wedstrijden, er is een DJ en er treedt een nog nader bekend te maken band live op. De reünie staat in het teken van het ophalen van herinneringen en het ontmoeten van oude bekenden.

Arc Avenue is te vinden aan de Maanweg 174 Den Haag. De reünie duurt tot middernacht. Nader informatie en het bestellen van kaarten: https://www.voetbalreunie.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter