Nieuws
Wat zijn de plannen met winkelcentrum Julianabaan?

Oppositiepartij GBLV wil van wethouder Astrid van Eekelen weten wat de plannen aangaande het winkelcentrum Julianabaan zijn, en wat het tijdpad is voor de uitvoering ervan. Gemeenteraadslid Monica Velù wil dat weten naar aanleiding van een bericht op Vlietnieuws van 29 december dat een beloofde opknapbeurt van het centrum voorlopig uitblijft.

‘Onze fractie betreurt dat en dat levert de volgende vragen op: Klopt het dat er offertes zijn voor een opknapbeurt van de Koningin Julianabaan en omgeving. Waarom is er sinds juni 2019 geen actie meer ondernomen? Waarom heeft het college van B&W de gemeenteraad niet actief geïnformeerd over de vertraging?’

In juni liet Van Eekelen de gemeenteraad weten dat er na de zomer gekozen moest worden uit offertes voor de werken aan Julianabaan. Er is door de bestuurder in de tweede helft van 2019 echter geen enkel voorstel ter zake gedaan. Daarmee is ook de eerder aangekondigde start van de werken in 2020 op losse schroeven komen te staan.

Destijds stelde Van Eekelen nog dat de grootste winkeleigenaar op de Julianabaan, Metterwoon, niet mee wilde doen aan een plan het winkelcentrum op te knappen. Later bedacht Metterwoon zich echter en ging toch meedenken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter