Nieuws
Bibliotheek stopt met Cultuurpunt

De bibliotheek stopt met de website Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg. Vanaf 1 januari wordt de site niet meer onderhouden. Voor activiteiten die op de site gemeld werden verwijst de bibliotheek naar de gemeentelijke site www.aandevliet.nl

Waarom de bibliotheek met de site stopt wordt niet gemeld. Bekend is echter dat de bibliotheek van de gemeente moet bezuinigen. De site www.aandevliet.nl is ontwikkeld in opdracht van de gemeente door Rose online concepts uit Leidschendam en Moves marketing Leidschendam. Wat de site de gemeente kost is onbekend.

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg was een website waarop alle informatie te vinden is, voor zover bekend bij de redactie, over de amateur én professionele kunst en cultuur in Leidschendam-Voorburg. De site werd in 2004 gelanceerd.

Op de site stonden een agenda met evenementen en cursussen, adressen van culturele organisaties, verenigingen en kunstenaars, actueel nieuws over kunst en cultuur, een digitale galerie met werken van kunstenaars en een prikbord. De redactie stelde ook een Uitladder samen.

Cultuurpunt streefde naar snelheid, actualiteit en volledigheid. Door zo veel mogelijk gegevens op te nemen was de site een interessante informatiebron voor bezoekers, beoefenaars, instellingen en verenigingen. En zo ook een goed en gratis PR-middel om activiteiten onder de aandacht te brengen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter