Nieuws
Barbara’s boek Familiegeluk maakt kans op eretitel

Wordt Barbara Sevenstern schrijfster van de Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2019?  Barbara debuteerde op 10 december jl. met de feel good thriller Familiegeluk, dat zich voor een groot deel afspeelt in Den Haag. In de week van de lancering behaalde het boek direct de nummer 1 positie bij boekhandel Paagman. Inmiddels behoort Familiegeluk tot laatste tien kanshebbers op de titel ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller van het jaar 2019’.

Familiegeluk is een echte familie- en feel good thriller: een toegankelijk geschreven verhaal, met een gedoseerde hoeveelheid spanning, veel dialogen en herkenbare personages. Het is een boek over verlies, familiebanden en de allesbepalende behoefte aan erkenning.

De verkiezing ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2019’ wordt jaarlijks georganiseerd door de website VrouwenThrillers.nl Er zijn twee stemrondes en het publiek bepaalt. De vandaag bekend gemaakte shortlist van de tien boeken die kans maken op de titel ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2019’ zijn gekozen uit alle van origine Nederlandstalige vrouwenthrillers met een 4-sterrenbeoordeling of hoger, uitgekomen in 2019.

Er kan nog tot en met zondag 26 januari 2020 worden gestemd via https://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekvanhetjaar

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter