Nieuws
Ann King zingt vanaf Valentijnsdag ‘I Love You’

De Leidschendamse Annemarie Overwijn brengt vrijdag, Valentijnsdag, haar nieuwe single uit. Onder de naam Ann Kingzingt ze ‘I love you’.  Ann King pakt de stukken op vol met delicate, maar krachtige vocalen gecombineerd met meeslepende teksten. Jazzy met een aantal elementen van donkere pop en huiveringwekkende productie.  Ann’s  zang en betoverende geluid is doordrenkt met haar hart en emoties.

Meer uiteenzettend en ambitieuzer dan ooit tevoren, geeft de jonge kunstenares toe dat ze het lied schreef toen ze volkomen gebroken was en het licht aan het einde van de tunnel niet kon zien. ,,Het kostte me een tijdje om de gebroken stukjes op te pakken, ik denk dat het moeilijk kan zijn om weer te vertrouwen nadat een relatie je zo gebroken achterlaat. Maar ik heb ook geleerd dat soms het beste geschenk dat een partner je kan geven, is om weg te lopen, omdat ik nooit zou zijn weggelopen, hoewel ik dat waarschijnlijk had moeten doen. Het is prima om je gebroken te voelen, liefde kan echt pijn doen, maar dat betekent alleen dat wat je had waar was. Laat jezelf de pijn voelen, je zult er alleen maar van groeien als persoon.”

Vocal powerhouse Ann King is een zangeres, songwriter en een gepassioneerde performer. Haar sterke stem heeft een breed bereik en heeft haar onder meer naar de Verenigde Staten gebracht, onder meer met een show op Broadway, waar ze met lof werd ontvangen voor haar prestaties. Haar vorige releases ‘Up In Flames’, ‘Stronger’, ‘I Wouldn’t Mind’ en ‘Heading’ hebben positieve reacties ontvangen van smaakmakers over de hele wereld. (foto PRP)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter