Nieuws
Een hart van goud in Kakafonie

Het programma Kakafonie bij Midvliet FM belooft vandaag om 12:30 uur een optreden van zanger Paul Sterkenburg. Deze singer-/songwriter uit Ede, weet met zijn stem en zijn gevoelige teksten iedereen in vervoering te brengen. Paul Sterkenburg heeft het uiterlijk van een stoere, ruige kerel maar niets is minder waar. Onder dat ruige, getatoeëerde schild schuilt namelijk een hart van goud.

In het verleden stond Paul stevig in rotatie met hits als ‘Niemand zoals jij’, ‘Gouden draad’ en ‘Desiree. Op dit moment heeft Paul Sterkenburg succes met ‘Nederland is ziek’ en aan zijn discografie kan hij een single bijschrijven want onlangs verscheen  ‘Waarom?’ een nummer waarmee hij vele muzikale harten zal gaan veroveren. Paul Sterkenburg is verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek.

Ook Wolf Johansson is live in Kakafonie. Om 13:05 uur komt hij live optreden. Wolf Johansson staat sinds zijn vijftiende op het podium. Ooit is hij begonnen met de rock-coverband The Rising Wolves. In 2017 maakte hij de overstap naar het maken van eigen muziek met zijn band Sunday’s The End. In mei 2019 besloot hij solo verder te gaan als singer-songwriter.

Om 13:35 uur kan men in Kakafonie nader kennismaken met de formatie Unknown. Deze band zal live akoestisch optreden. Unkown is door de jaren een aantal keer van samenstelling veranderd: wat vijf jaar geleden begon als een driepersoons instrumental band, is langzaam uitgegroeid tot een meer ervaren band met vier leden. In deze opzet spelen ze al meer dan twee jaar samen: Nymke (zangeres), Julian (bass), Wytse (drums) en Liam (gitaar). Ze hebben een tijd lang covers gespeeld van artiesten als: Amy Winehouse, Rolling Stones en RHCP. Eind 2019 besloten zij ook hun eigen nummers te gaan schrijven.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter