Nieuws
Voetbalweekeinde: Matige resultaten

Zondag hoofdklasser RKAVV kwam thuis tegen Alphense Boys, dat op de ranglijst onder de Leidschendammers staat, niet verder dan een 2 – 2 gelijkspel. RKAVV moest voor dat resultaat twee maal een achterstand goed maken. De 0 – 1 viel in de 20ste minuut. Op slag van rust werd het 1 – 1 door Barak Huyut. Alphense Boys nam in de 70ste minuut opnieuw de leiding. Dit keer sloeg RKAVV sneller terug: 79ste minuut 2 – 2 door Zakaria Amrani. De thuisploeg ziet de kansen op het grijpen van de tweede periodetitel flink slinken door het tweede opeenvolgende gelijkspel. Vorige week werd er 0 – 0 gespeeld bij rode lantaarndrager VOC.

Zaterdag eerste klasser Forum Sport had in de beker de grootste moeite met derdeklasser KMD. In Wateringen bleef het 0 – 0, vooral omdat de thuisploeg een grote onverzettelijkheid aan de dag legde en de bezoekers de kansen niet afmaakten. De brilstand leidde tot penalties nemen. Ronald Simonis stopte voor Forum Sport de zevende strafschop van KMD-zijde. Daarna scoorde Hugo van Diepenbeek wel vanaf de stip waardoor de Voorburgers door zijn naar de volgende ronde in de bekerstrijd.

De rest van de lokale voetbalploegen was vrij.