Nieuws
Ben Cramer viert verjaardag bij Kakafonie

De bekende zanger Ben Cramer is vandaag telefonisch te gast in het programma Kakafonie op Midvliet FM. Ben heeft het nummer ’Zonder jou’ opnieuw uitgebracht. Dit lied werd speciaal geschreven om mee te doen met het Nationale Songfestival met als doel om de inzending voor het Eurovisie songfestival namens Nederland te worden.

Op de dag dat iedereen een lied kon afgeven bij het AVRO/Tros gebouw in Hilversum, stapte ook Ben Cramer op zijn motor om daar zijn liedje ‘Zonder jou’ af te geven. Bij aankomst in Hilversum was er een enorme drukte, diverse cameraploegen waren aanwezig, en dat allemaal voor de inzending die Gordon bracht. ,,Ik kom aangereden en mensen die mij herkende vroegen, hè Ben doe jij ook mee? Waarop ik antwoordde van; Nee hoor ik was lekker aan het rijden met de motor. Ik wilde toen niet het persmoment van Gordon verprutsen en zelf aandacht vragen, dus ben ik lekker doorgereden. Het liedje heb ik later aangeboden maar kwam er helaas niet door”, aldus Ben Cramer. Op 17 februari vierde Ben Cramer zijn 73e verjaardag en dat was een mooie reden om, na al die jaren, eindelijk het nummer ‘Zonder jou’ uit te brengen.

Daarmee is de muzikale koek nog niet op.  Om 13:05 uur hoort men een telefonisch gesprek met een lid van de nieuwe formatie Van Wanko. De debuutsingle van deze band is op 8 mei verschenen en heet ‘Waiting for a miracle’. Vier Haagse muzikanten hebben elkaar gevonden en met al hun ervaring en liefde voor muziek een eigen rocksound ontwikkeld, waarbij de leadzang door alle vier wordt afgewisseld. De klik tussen Willem Bodhi (gitaar, zang), Serge Naberman (gitaar, zang), Bert Fonderie (drums en zang), en Arie Spaans (bas en zang) heeft gezorgd voor een nieuw album met twaalf songs.

Als klap op de vuurpijl is rond half twee  John Medley te horen. John heeft een nieuwe plaat gemaakt, getiteld ‘Oh Oh Oranje’. Een plaat voor het EK 2020. Helaas gaat het Europees Kampioenschap voetbal dit jaar niet door. Toch wil John de plaat graag even laten horen aan de luisteraars van Midvliet.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter