Activiteiten
Workshops voor coördinatoren vrijwilligerswerk

Het Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg wijst op een aantal interessante workshops. Het betreft gratis online workshops voor vrijwilligerscoördinatoren. Vanuit het programma Samen Ouder Worden organiseert NOV in september drie online workshops voor coördinatoren vrijwilligerswerk. Dat zijn:

Woensdag 9 septeptember 14.00 uur: Workshop Netwerk Versterken
Maandag 14 september 14.00 uur: Workshop strategisch positioneren
Maandag 21 september 14.00 uur: Workshop Lobby en belangenbehartiging

Deze drie thema’s zijn niet voor niets gekozen: het zijn de drie onderwerpen die uit het onderzoek van Movisie naar de rol en positie van de coördinator als belangrijkste naar voren komen. Hierop willen coördinatoren vrijwillige inzet zich ontwikkelen.

Tijdens de workshops gaat men met elkaar in gesprek wat tot nu toe geholpen heeft om succes te boeken: wat werkt voor u? Men gaat op zoek naar behoeften en de volgende stap die u wilt zetten. En natuurlijk krijg je goede voorbeelden, handige hulpmiddelen en nuttige achtergronden. De workshops kunnen de opmaat zijn voor een uitgebreidere training.

De workshops worden gegeven door Willem-Jan de Gast (Samen Ouder Worden), Rianne Burgers (AGORA) en Michaëla Merkus (Movisie). Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden via Platform Vrijwillige Inzet van NOV: www.nov.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter