Activiteiten
Veel aandacht voor Week tegen Eenzaamheid

Het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid is een belangrijk thema binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Daarom komt er extra aandacht voor de Week tegen Eenzaamheid, die van 1 tot en met 8 oktober wordt gehouden.

Om inwoners te motiveren om sociale contacten op te (blijven) zoeken, inventariseert de gemeente welke activiteiten er tijdens de Week tegen Eenzaamheid plaatsvinden. Door ondernemers, organisaties, verenigingen en burgerinitiatieven. Deze activiteiten willen we voorafgaand aan de themaweek extra onder de aandacht brengen. Het gaat dan zowel om reguliere als extra activiteiten, waarbij ontmoeting centraal staat. Denk aan activiteiten rond koken, eten, sport & spel, bewegen, creativiteit of kunst & cultuur.

De gemeente wil graag een korte beschrijving van de activiteit ontvangen, datum, tijd en locatie, doelgroep, inschrijven ja of nee en eventuele kosten voor deelname. Deze informatie kan men uiterlijk 13 september mailen naar communicatie@lv.nl t.a.v. Wendy de Wild. Activiteiten die op tijd zijn aangemeld, worden meegenomen in de gemeentelijke communicatie rondom de Week tegen Eenzaamheid.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter