Nieuws
U zegt het maar: Workshop verduurzamen voor VvE’s

‘Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren, wilt u verduurzamen maar weet u niet hoe? Neem dan deel aan de gratis workshop Verduurzaming VvE op donderdag 4 november.

In het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam leert u onder meer waar u kunt beginnen met verduurzamen, welke uitdagingen en kansen er zijn en hoe u draagvlak creëert in uw VvE. Meldt u voor 3 november 2021 aan via het aanmeldformulier Er zijn 8 plekken beschikbaar.

In deze workshop geven een energieadviseur, gespecialiseerd in VvE’s, en een VvE-beheerkantoor praktische adviezen over hoe u uw pand kunt verduurzamen. Aan bod komen: Waar kunt u beginnen met verduurzamen? Welke bouwkundige en installatietechnische uitdagingen zijn er? En welke kansen? Aan welke belangrijke juridische zaken moet u denken? Hoe creëert u draagvlak binnen de VvE? Hoe kan het besluitvormingsproces eruit zien?

Van 10:00 tot 15:00 uur bent u welkom in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, Directiekade 8 in Rotterdam. Dit is een grote showroom met de nieuwste oplossingen op het gebied van duurzaam bouwen en duurzaam wonen. Tijdens de dag zijn koffie, thee en lunch verzorgd’.

(tekst en foto Gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter