Nieuws
Asfalteren fietspaden op lange baan

De gemeente heeft het asfalteren van fietspaden op de lange baan geschoven. Daar was 310.000 euro voor gereserveerd. Nu blijkt uit een brief van burgemeester Hans van der Sluijs aan de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) dat de gemeente het geld er niet aan zal uitgeven in 2017. In plaats daarvan wil de gemeente wel 100.000 euro steken in een herinrichting van de Rembrandtlaan en eenzelfde bedrag in de aanleg van een fietspad langs de Irenelaan.

De 350.000 euro die nodig was voor een fietspad langs Weigelia (Leidsenhage) wordt komend jaar ook niet uitgegeven. De renovatie en uitbreiding van Leidsenhage frustreert de werken. Nu wordt gedacht aan 2018. Komend jaar wordt wel gewerkt aan de fietspaden langs de Mgr. Van Steelaan. Daar wordt 150.000 euro voor uitgetrokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter