Nieuws
Handgemeen bij sloop Leidsenhage

Dinsdagmorgen is het tot een handgemeen gekomen tussen Inge Bronwasser en slopers die namens de eigenaar van winkelcentrum Leidsenhage, Unibail Rodamco, aan de achterkant van Bronwasser Collection, Kamperfoelie 16-18, bezig waren. De politie kwam ter plekke. Er is proces verbaal opgemaakt. Inge Bronwasser hield aan de confrontatie een zere arm over.

In een reactie laat Unibail Rodamco weten dat de Bronwassers sloopwerkzaamheden proberen te beletten waartoe Unibail Rodamco vergunning heeft. De werkzaamheden zijn nu gestaakt. Het bedrijf beraadt zich. Overigens ontkent Unibail Rodamco dat het tot een vechtpartij is gekomen.

Kamperfoelie 16-18 zijn eigendom van Philip Bronwasser, de broer van Inge. De Bronwassers willen ondanks de renovatie en uitbreiding van Leidsenhage niet weg. Zij willen hun panden ook niet verkopen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter