Nieuws
Meer geld voor Huygenskwartier

B&W moeten meer geld uittrekken voor het Huygenskwartier. Hoeveel meer mag het college bij de opstelling van de begroting 2017 zelf bepalen. Dat heeft de gemeenteraad beslist door het aannemen van een voorstel van GBLV. Er liggen geen concrete plannen klaar waaraan het geld besteed kan worden. Volgens GBLV-voorman Walter Rosbenders moet een bestaande Stuurgroep Huygenskwartier maar met ideeën komen. Naar aanleiding van vragen van de VVD heeft wethouder Saskia Bruines laten weten dat elke ondernemer een aanvraag kan indienen  voor het aanbrengen van banken aan het raamkozijn. In principe wordt elke aanvraag gehonoreerd mits aan bepaalde veiligheidseisen wordt voldaan en de raambanken de straat niet te veel vernauwen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter