Nieuws
Weer activiteiten rond villa Buitenlust

Villa Buitenlust, Koningin Julianaweg 23 in Leidschendam, moet verbouwd worden van kantoor naar woonhuis. Daarnaast moet het historische pand uit 1900 een veranda aan de zijgevel krijgen. In de voortuin is een pergola voorzien. In die tuin zullen vier bomen moeten verdwijnen. Voorts zal het erf een groene afscheiding krijgen. De werken zijn opvallend aangezien de verkoop van het pand door de gemeente aan een particulier formeel nog steeds niet is afgerond. Begin dit jaar maakte de gemeente bekend dat de villa, waar sinds 1970 ambtenaren in zaten, was verkocht aan een jurist die er ging wonen en een praktijk ging huisvesten. Een doorgaand pad over het erf werd al afgesloten. Daarna gebeurde er echter niets meer. Bij de verantwoordelijke makelaar wordt nog steeds gesproken over ‘verkoop onder voorbehoud’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter