Zakennieuws
Eigenaar Bronwasser Collection doet aangifte

De eigenaar van de damesmodezaak Bronwasser Collection in Leidsenhage, Ph. Bronwasser, en zijn zus Inge hebben aangifte gedaan tegen de gemeente Leidschendam-Voorburg en Unibail Rodamco. Dit wegens ongeoorloofde belangenverstrengeling ten nadele van hen als bezitters van het winkelpand Kamperfoelie 16-18 in Leidsenhage.

Aanleiding voor de aangifte zijn de effecten van de renovatie en nieuwbouw van Leidsenhage door Unibail Rodamco. Achter het pand van Bronwasser Collection is de afgelopen maanden alles gesloopt. Dat leidde tot diepe bouwputten die vol met water stonden. Dit water is in de kruipruimte onder de zaak van Bronwasser gekomen.

Daarnaast is een buitenmuur van Bronwassers pand gesloopt. Een nieuwe is er nog niet; probleem vormt de ontbrekende fundering. Rondom het pand Kamperfoelie 16-18 wordt een waterleiding en ‘duiker’ aangelegd waardoor het pand vrijwel onbereikbaar wordt voor klanten.

Volgens de Bronwassers probeert Unibail Rodamco hen tot verkoop van Kamperfoelie te bewegen om het pand vervolgens te kunnen afbreken. Dat zou ook de bedoeling zijn bij de resterende winkels in Kamperfoelie. De Bronwassers willen echter niet verkopen doch deel gaan uitmaken van het nieuwe Leidsenhage.

Volgens de Bronwassers gaat de renovatie en nieuwbouw van Leidsenhage gepaard met fraude die ik de vele miljoenen loopt. Eerder eisten zij een onmiddellijke stop van de sloop- en bouwwerkzaamheden en een ingrijpen van de gemeente. Daar is echter geen gehoor aan gegeven.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter