Nieuws
Bouw koopwoningen Nieuwstraat gaat niet door

ViDomes ziet af van de bouw van 18 koopwoningen aan de Nieuwstraat in Leidschendam. Dat heeft een woordvoerster van de woningcorporatie laten weten. Voor de bouw is heen plek meer nu ViDomes heeft besloten 30 sociale huurwoningen niet te slopen maar op te knappen.

In antwoorden op vragen van de VVD wekte wethouder Floor Kist eerder de indruk dat de koopwoningen er nog wel kwamen. Hij stelde dat er buiten de gewijzigde voornemens inzake de sociale huurwoningen geen andere projecten bekend waren waarbij tot herziening van de voornemens zou worden besloten.

ViDomes wijst erop dat de koopwoningen op de plek zouden komen waar nu de sociale huurwoningen staan. De corporatie mist nu inkomsten die men anders gehad zou hebben door verkoop van de grond aan een ontwikkelaar/aannemer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter