Nieuws
Blauwe zone rond station ’t Loo

Er komt nog dit jaar een blauwe parkeerzone rond station ’t Loo in Voorburg. Zo moeten forenzen ervan weerhouden worden daar hun auto’s neer te zetten om met de Randstadrail verder te reizen naar Den Haag. De blauwe zone komt er in november. Omwonenden worden binnenkort ingelicht. Vast staat al dat de zone ook een deel van de Rozentuin zal omvatten.

Dat heeft wethouder Floor Kist VVD-raadslid Louise Kortman laten weten. Eerder dit jaar werd er al een blauwe zone ingevoerd op een deel van de Wilgendreef bij het station. De bestuurder zegt niet welke straten er onder de blauwe zone gaan vallen. Wel zegt hij dat het digitaal regelen van een ontheffing nog maanden op zich laat wachten. Kist beraadt zich met de gemeente Den Haag en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag op alternatieve P&R-locaties zodat forenzen daar gaan parkeren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter