De gemeente gaat onderzoek doen naar de toekomst van de bedrijfsterreinen in Leidschendam-Voorburg. Dat blijkt uit de begroting 2017 die B&W aan de gemeenteraad hebben gezonden.

Onlangs zijn woningbouwplannen voor het bedrijfsterrein aan de Parnashofweg in Leidschendam bekend gemaakt. Ook op de plaats van het voormalige CBS-kantoor in Voorburg komen woningen. Voor bedrijfsterrein Overgoo in Leidschendam is de bouw van 110 tijdelijke woningen te behoeve van statushouders (asielzoekers die mogen blijven) voorzien. Langs het Westeinde in Voorburg maken de bedrijven Initial/Hokatex en Pleunis ruimte voor woningbouw.

De gemeente kent nog bedrijfsterreinen aan De Star in Leidschendam, de Populierendreef in Voorburg en aan de Prinses Irenelaan in Voorburg. Ook langs de Veurse Achterweg in Leidschendam zit een rits ondernemingen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter