Nieuws
Geld voor Damplein en Damlaan

De  coalitie van GBLV, D66, PvdA en GroenLinks trekt 75.000 euro uit voor ideeën die een nieuwe impuls geven aan het Damplein en de Damlaan in Leidschendam. Volgens de partijen moet de levendigheid van het gebied verhoogd worden. Het Damplein is te donker, de Damlaan mist allure. Er moet wat de coalitie betreft alles op alles worden gezet om het gebied tot een succes te maken en een bruisend karakter te geven.

Dat bleek tijdens de behandeling van de begroting 2017 in de gemeenteraad. Het geld wordt besteed aan ideeën van burgers en/of ondernemers. Wat er dit jaar niet wordt uitgegeven gaat naar 2017. Wethouder Saskia Bruines gaf aan dat er al overleg wordt gevoerd met ondernemers en omwonenden. ,,Wij zien het belang’’, aldus de wethouder.

Ook voor winkelcentrum Julianabaan komt er een extra impuls, aldus de wethouder. Het gaat dan om het opknappen en deels vernieuwen van het winkelcentrum in Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter