Nieuws
Omwonenden betrokken bij plan Herenstraat

Omwonenden worden betrokken bij de uitwerking van het plan-Waaijer voor de sloop van Herenstraat 42/ annex Raadhuisstraat en herbouw met een ondergrondse parkeergarage, een supermarkt en woningen, alsmede de herinrichting van het gebied rond Herenstraat 52 (de huidige Hoogvliet).

Dat heeft wethouder Frank Rozenberg de gemeenteraad laten weten. De omwonenden kunnen al hun vragen, wensen en zorgen uiten op te organiseren bewonersavonden. Dat alles zal dan meegenomen worden in het vervolg.  Bij de verdere ontwikkeling wordt ook rekening gehouden met opmerkingen inzake de riolering, grondwater, verkeersoverlast en bouwhoogten.

Vast staat al dat de riolering in de Raadhuisstraat bij realisatie van het plan-Waaijer wordt aangepast. Er komt een gescheiden systeem voor afval- en regenwater. Nu is dat er niet. Overigens is de capaciteit van het riool voldoende, ook met de realisatie van het plan-Waaijer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter