Nieuws
Nieuwe directeur Woej in opspraak

Marcel Deijl is de nieuwe directeur van welzijnsorganisatie Woej. Hij volgt Annet Verbeek op die directeur ad-interim was nadat de eigenlijke directeur Jan van der Werf gedwongen werd zijn stoel te ruimen. Deijl was het laatst topman van Stichting Participe Gouda. Die ging op 28 maart  2014 failliet. Deijl was eerder ook topman bij Welzijn aan het IJ, een Amsterdamse stichting die eind 2007 eveneens op de rand van het faillissement stond waarna de lokale politiek de handen er van af trok. De stichting bestaat niet meer. Desondanks heeft de Raad van Toezicht met zijn aanstelling ingestemd vanwege zijn ervaring in de sector welzijn. Deijl was actief als adviseur/manager. Hij is woonachtig in het Rotterdamse, een gebied van waar ook vier van de vijf leden van de begin oktober aangestelde Raad van Toezicht vandaan komen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter