Nieuws
Top Theater Ludens weet van niets

De leiding van Theater Ludens weet niet waarom een debat over een actieplan voor het theater, donderdagavond in een commissie van de gemeenteraad, niet door kon gaan. Ook draagt men geen kennis van de ‘vertrouwelijke mededeling’ die verantwoordelijk wethouder Frank Rozenberg achter gesloten deuren deed. Die mededeling was aanleiding het debat te verschuiven naar medio januari 2017.

,,Het gaat hartstikke goed met het theater, financieel ook. Er is niets schokkends aan de hand’’, aldus directeur Rogier Helwig. De leiding van het theater is vooraf niet door Rozenberg geïnformeerd. Ook achteraf is er geen enkele mededeling gedaan. Theater Ludens moest het actieplan maken omdat men 60.000 euro extra subsidie van de gemeente krijgt over de jaren 2016-2017. Daardoor moet het theater na 2017 kunnen functioneren als culturele hotspot.

Helwig: ,,B&W en de gemeenteraad zijn akkoord met het actieplan en de extra subsidie. We hebben ook niet meer geld nodig.’’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter