Nieuws
Twijfels over bibliotheek Leidschendam

Bij de bibliotheek in Leidschendam, Fluitpolderplein, is het niet zo goed als verondersteld wordt. De bibliotheek is moeilijk bereikbaar, binnen zit een steile trap, de lift werkt niet altijd en klanten storen zich aan de leerlingen van het ID-college, in welk gebouw de bibliotheek zit. Dat heeft wethouder Frank Rozenberg in een vergadering van de gemeenteraad gezegd.

De raad stemde in met een onderzoek naar het vormgeven van een bibliotheek van de toekomst waar veel meer gebeurt dan boeken lenen en lezen. Het onderzoek krijgt drie onderdelen: het optimaliseren van de bibliotheken in Leidschendam en Voorburg; het sluiten van Leidschendam of Voorburg en de vestiging van vier kleine bibliotheken elders in de gemeente; het sluiten van Leidschendam en Voorburg en de vestiging van vijf kleine bibliotheken elders in de gemeente.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter