Nieuws
Mist rond bedrijf wethouder

De directeur van OBMC Consulting – een bedrijf waarvan alle aandelen in handen zijn van een Holding die eigendom is van wethouder Frank Rozenberg -, Robert Rozenberg, weigert vragen over de onderneming beantwoorden.

,,Dat ga ik u niet vertellen’’, luidde zijn reactie op de vraag waarom de site van OBMC onlangs uit de lucht is gehaald. Dat gebeurde 24 uur nadat Vlietnieuws.nl over het bedrijf en de band met de wethouder had gepubliceerd. Ook op andere vragen over de onderneming wilde Robert Rozenberg niet ingaan.

OBMC zit tegenwoordig aan het Zwartepad in Voorburg. De huur van dat pand wordt door wethouder Frank Rozenberg betaald. Eerder had OBMC een kantoor aan de Caroline van Nassaustraat in Den Haag. Daar komen nog steeds belasting- en bankpapieren voor OMBC terecht.

Frank Rozenberg was eigenaar en directeur van OMBC tussen 2004 en 2014. Toen hij wethouder werd legde hij het directeurschap neer. Wel hield hij alle aandelen in OBMC via Veneto Holding b.v.. Tegenover Vlietnieuws.nl liet de bestuurder eerder weten geen werkzaamheden meer voor of namens OBMC te verrichten. Hij stelde ook geen bemoeienis te hebben met de activiteiten van OMBC. (foto OBMC.nl)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter