Het groen in de wijk Voorburg Midden, inclusief  Oud Voorburg, mag zich verheugen in een ruime belangstelling van de wijkbewoners. Enkele honderden wensen, suggesties en ideeën uit de wijk over de toekomst van het groen vormden de basis voor het concept wijkgroenbeheerplan. Een inloopavond leverde nog eens een aantal bruikbare suggesties op van de tientallen bezoekers. Het college van B&W heeft het plan voor een kleurrijke en klassiek groene wijk nu vastgesteld.

Zo krijgt de Prins Bernhardlaan, als één van de belangrijkste toegangswegen van de gemeente, een beeldbepalende kleurrijke middenberm. De plantvakken voor de flats langs de Broekslootkade worden opnieuw ingericht. Op de plek van samenkomst van Parkweg en Oosteinde komen extra plantvakken. Op de hoek Rozenboomlaan/Prins Bernhardlaan wordt de extra beplanting vervangen. Ook krijgt de zitbank hier een andere plek en wordt de bestrating iets aangepast.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter