Nieuws
Villa Buitenlust verkocht

Villa Buitenlust, Koningin Julianaweg 23 in Leidschendam, is verkocht. Dat gebeurde een paar dagen voor Kerstmis. De nieuwe eigenaar wil er gaan wonen. Het historische pand uit 1900 heeft veertien kamers.

De villa was eigendom van de gemeente. Die maakte begin 2016 bekend dat het pand voor 790.000 euro aan een jurist was verkocht. Die zou er gaan wonen en kantoor gaan houden. Daarna gebeurde er echter niets. De verantwoordelijke makelaar, Frisia, sprak voortdurend over een verkoop ‘onder voorbehoud’.

Eind augustus werd bekend dat er veranderingen aan de zijgevel waren voorzien. In de tuin zouden een aantal bomen weg moeten, er kwam een pergola en een groene erfafscheiding. Deze werken werden echter niet uitgevoerd. In plaats daarvan trok er een antikraakwacht in Villa Buitenlust.

Nu blijkt dat Frisia het pand op 20 december 2016 heeft verkocht. De nieuwe eigenaar wil er gaan wonen, zo meldt de makelaar. Bij de verkoop is ook Brix Makelaars betrokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter