Nieuws
Nieuwe N14 pas na 2026 open

De nieuwe N14, waarbij de ongelijkvloerse kruisingen in Leidschendam-Voorburg zijn vervangen door ongelijkvloerse, zal pas na 2026 open gaan. Dat heeft Rijkswaterstaat desgevraagd aan Vlietnieuws.nl laten weten. Geld voor de noodzakelijke werken is gereserveerd voor de periode 2023-2026.

Rijkswaterstaat reageerde op berichten over een versnelling van de werken aan de A4 en de aansluitingen van die weg richting Den Haag. Volgens de dienst berusten die berichten op ‘een misverstand’.

Binnen de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) heeft wethouder Floor Kist inmiddels gevraagd het project N14 naar voren te halen. Dit vanwege het belang van deze wegverbinding. MRDH wil echter eerst een onderzoek van de rijksoverheid afwachten. Pas als dat klaar is wil men eventueel gaan pleiten voor een versnelling.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter