Aan De Star moeten 107 woningen in de sociale sector komen. De gemeenteraad ging vorig jaar met dit plan akkoord. De woningcorporaties Vidomes en WoonInvest hebben samen met de gemeente en ontwikkelaar Schouten hebben nu een conceptplan uitgewerkt. Dat is tijdens een inloopavond op donderdag 23 februari van 19.30 tot 21.00 uur te zien in De Binnenhof, Damhouderstraat 2a te Leidschendam.

Schouten wil de woningen realiseren op de plek van de tennisbanen van sportpark De Star. Op de avond worden ook de indeling van de woningen, de maatvoering en de bouwmethode duidelijk. Het gaat om permanente woningen, geen prefab. Het plan kan aan de hand van inspraak nog wijzigen. Over De Star rijdt veel zwaar verkeer. Er wordt nog bekeken welke maatregelen eventueel nodig zijn om de verkeersveiligheid voor de nieuwe bewoners te garanderen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter