Nieuws
Wethouder weer directeur oude bedrijf

Wethouder Frank Rozenberg is sinds 1 januari via zijn Veneto Holding b.v. weer directeur van OBMC, het bedrijf waarvoor hij tot zijn benoeming als wethouder voor werkte. Zijn neef, Robert Rozenberg, heeft per 1 januari zijn directeurschap bij OBMC neergelegd.

Dat blijkt uit de registers van de Kamer van Koophandel. De wethouder reageerde niet op de vraag om commentaar. Robert Rozenberg was sinds 1 januari 2015 directeur van OBMC. Daar voor had de onderneming een interim-directeur.

Frank Rozenberg heeft twee onbetaalde nevenfuncties: bestuurslid Stichting administratiekantoor Veneto Holding en bestuurder Veneto Holding b.v.. De holding bezit alle aandelen in OBMC. OBMC doet aan het verlenen van advies, het verlenen van interim management diensten en het geven van cursussen en opleidingen.

Veneto Holding b.v. heeft maar één bestuurder: Frank Rozenberg. De aandelen zijn voor 100 procent in handen van het administratiekantoor. En daarvan is de enige bestuurder Frank Rozenberg. Het administratiekantoor is gevestigd op het woonadres van de wethouder. De holding en OBMC beiden op Zwartepad 5 te Voorburg. Dat pand wordt door Frank Rozenberg gehuurd.

Medio december weigerde Robert Rozenberg Vlietnieuws.nl nog nadere informatie te geven over OBMC. Kort daarop ging de site van de onderneming uit de lucht. Frank Rozenberg, zelf eigenaar en directeur van OMBC tussen 2004 en 2014, liet toen desgevraagd weten geen werkzaamheden meer voor of namens OBMC te verrichten. Hij stelde ook geen bemoeienis te hebben met de activiteiten van OBMC.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter