Nieuws
Gesprek windmolen levert niets op

Een gesprek tussen een delegatie van de Bewonersgroep Windturbine Vlietzone (BWV) en de Haagse wethouder Joris Wijsmuller over de windmolen op het CEVA-terrein aan de Westvlietweg, heeft niets concreets opgeleverd. Alleen bood de Haagse bestuurder excuses aan voor de slechte communicatie richting de bewoners van het Zeeheldenkwartier.

Dat heeft Miranda van der Deijl na afloop van het gesprek bekend gemaakt. Bij het beraad waren ook burgemeester Klaas Tigelaar en wethouder Saskia Bruines. Volgens Van der Deijl kwam er op concrete vragen geen enkel antwoord. Zij noemde dat ‘frustrerend’.

Wijsmuller gaf aan dat de windmolen blijft staan. Volgens hem heeft de gemeente de juiste procedures door lopen.  Van der Deijl kondigde aan dat BWV naar de Nationale Ombudsman stapt alwaar een klacht ingediend zal worden over de hele gang van zaken rond de molenbouw.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter