Nieuws
Avalex maakt excuses

‘Sorry, het voelde gewoon vertrouwd maar blijkbaar kenden we elkaar nog niet goed genoeg! We willen graag een goede inzamelaar voor iedereen zijn, laagdrempelig en benaderbaar. We wilden u het gevoel geven niet met een bedrijf, maar met medewerkers te praten. Met goede bedoelingen, maar wij hebben er begrip voor dat u liever niet meer getutoyeerd wil worden in onze brieven. Onze excuses. Met vriendelijke groet, team Avalex’.

Een kaart met deze tekst is door afvalbedrijf Avalex rondgestuurd. Men reageert daarmee op de commotie die eind vorig jaar ontstond toen Avalex een brief stuurde waarin de lezer alleen met ‘je’ en ‘jij’ werd aangesproken. B&W en de gemeenteraad namen afstand van die handelwijze. Later verzond de gemeente een nieuwe brief, omdat Avalex ook nog foute informatie had gegeven. De kaart is dit maal wel door Avalex zelf verzonden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter