Nieuws
Geheim beraad over Vlietland

Achter de schermen lopen gesprekken tussen de provincie en Recreatiecentrum Vlietland over bomenkap in Vlietland, compensatie voor het verloren gegane groen en de aanleg van een zicht- en geluidwerend scherm tussen de A4 en Vlietland. De gesprekken moeten tot ‘goede afspraken’ leiden, aldus een betrokkene. De brief die gedeputeerde Rogier van der Sande onlangs aan het Recreatiecentrum stuurde heeft tot de nodige commotie bij de betrokken partijen geleid. De provinciaal bestuurder stelde zich daarin keihard op. Alle klachten van het Recreatiecentrum verwees hij naar de prullenbak. Naar verluidt had de brief niet openbaar mogen worden omdat daardoor de onderlinge verstandhouding weer onder druk zou komen te staan. Het is vanwege de lopende gesprekken dat het Recreatiecentrum ook naar buiten toe niet heeft gereageerd op het schrijven van Van der Sande.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter