Nieuws
Verder onderzoek naar windmolen

De komst van de veel besproken windmolen langs de A4, op het CEVA-terrein, krijgt toch een staartje. De Koning heeft besloten dat het Ministerie van Infrastructuur en Milieu de zaak nog eens goed moet bekijken. Dat is het gevolg van een verzoekschrift dat door GBLV aan de vorst werd gericht. Het is nu vooral zaak of aan de milieunormen wordt voldaan. Daarbij krijgen zaken als geluid en slagschaduw aandacht. Het Kabinet van de Koning geeft met deze actie gehoor aan de massale protesten in Leidschendam-Voorburg. Eerder al meldden betrokkenen dat de gang van zaken geen schoonheidsprijs verdient. Overigens heeft de Omgevingsdienst Haaglanden onlangs geconstateerd dat alles met de molen in orde is. Bij die dienst kwamen 90 klachten binnen. (foto Charles Groeneveld)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter