Wijkvertegenwoordiger Ap de Heus is herstellende van een ingreep, waarbij tientallen poliepen uit de darmen zijn verwijderd. Desalniettemin blijft hij scherp. ,,Vanochtend bij het servicecentrum van de gemeente in Leidschendam geweest voor nieuw paspoort. Het was een crime om een parkeerplaats te vinden. Het parkeerterrein stond helemaal vol terwijl ze zeggen dat er altijd ruimte is. Dat is dus niet waar, dus ik moest een plekje in de wijk proberen te vinden. Na tien minuten kon ik eindelijk parkeren. Ik had twee weken geleden opgebeld of ik in Voorburg het paspoort kon laten doen, maar die zaten al tot april vol. Dus dat hielp ook niet. Het was een chaos.  En ik zie tot mijn verbazing op een bezoekersplaats op het parkeerterrein een werkwagen staan. Ik heb aan het personeel gevraagd: ‘weet u dat die werkwagen er staat?’ Ja, werd er verteld die staat er al vanaf maandag. Ik wou verder vragen, maar er werd verteld dat zij zich er niet mee mogen bemoeien, zo is hen gezegd. Ik vind het schandalig. Er was ook iemand die  20 injectienaalden had. Die belde naar de gemeente, want de apotheek neemt ze niet meer aan. De gemeente ook niet. Nu heeft de bewoner de injectienaalden maar bij het huisvuil gedaan.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter