Gemeenteraadslid Philippine Hohage wil van B&W weten wie een contract heeft gesloten met Buurt M/V. Op 15 februari sloot wethouder Floor Kist een contract  met de organisatie uit Rotterdam. Mevrouw Hohage wil weten waarom. Buurt M/V wil mensen die uit psychiatrische behandeling komen begeleiden, terug naar een normaal leven. Dat gaat via een buurtgerichte aanpak.  Het raadslid vraagt aan B&W welke status Buurt M/V heeft, en of de organisatie werkt als verlengstuk van de gemeente. Zij wil ook vernemen wie de werkzaamheden van Buurt M/V in de gaten houdt. Volgens mevrouw Hohage kan hetgeen Buurt M/V aanbiedt net zo goed gedaan worden via het Buddynetwerk en de wijkteams van welzijnsorganisatie Woej. Zij wil dan ook precies weten wat onder ‘kwetsbare inwoners’ wordt verstaan; de doelgroep van Buurt M/V. En hoeveel van deze inwoners de organisatie tot nu toe heeft ‘behandeld’. Ook wil het raadslid vernemen hoe Buurt M/V aan de namen en adressen van deze personen komt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter